Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

HP introduceert de opmerkelijke Sprout computer

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2014, 20:48 CategorieComputers

HP heeft een opmerkelijke nieuwe computer gelanceerd. Het apparaat combineert een touchscreen, computer, beamer en 3D-scanner in één.

De HP Sprout herdefinieert all-in-one

De computer wordt gepromoot als het ideale apparaat voor de creatievelingen onder ons. Het toestel projecteert voor de computer, op je bureau, een tweede scherm. Aan de hand van een ingebouwde camera die je vingers registreert wordt dat scherm tevens een touchscreen. Zo ontstaat er een interessante wisselwerking tussen de twee schermen.

Een andere opmerkelijke functie is de mogelijkheid om objecten in 3D te scannen. Wanneer je een voorwerp voor de lens plaatst zal dit onmiddellijk gescand worden door de ingebouwde camera’s en verschijnt het op je beeldscherm. Het geprojecteerde scherm kan ook worden gebruikt met een stylus, om de bekende tekentablets te vervangen.

Beschikbaarheid

De Sprout kan je bestellen bij HP en kost zo’n 1899 Amerikaanse dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.