Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

GeckoEye is een milieuvriendelijke beveiligingscamera

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2014, 18:43 CategorieHuis en inrichting

GeckoEye is een beveiligingscamera draaiende op de energie van de zon, waardoor je hem gelijk overal kan plaatsen zonder lelijke kabels op je muur.

GeckoEye & de cloud

Deze camera heeft een batterij met een capaciteit van 1500 mAh en kan zo’n 10 dagen mee. Overdag laadt de batterij zichzelf op basis van de fotovoltaïsche cellen op de achterkant van het apparaat. Zo kan je de camera in principe overal plaatsen, zonder je zorgen te maken over de stroomtoevoer. Dat neemt die vervelende kabels, die esthetisch ook niet erg mooi zijn, weg.

Het toestel is verbonden met de cloud. Die verbinding wordt gemaakt op basis van de Wi-Fi antenne in de GeckoEye of op basis van het mobiel netwerk als je er een SIM-kaart insteekt. Alle beelden die de camera maakt worden opgeslagen in de cloud, op een centrale server, waarna je ze op elk toestel kan raadplegen.

IndieGoGo

Meer informatie over de GeckoEye kan je vinden op de pagina van het project op IndieGoGo.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.