Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Drivebot houdt de gezondheid van je auto in de gaten

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2014, 23:45 CategorieHandig

 

Er bestaan al heel wat accessoires voor ons lichaam, die onze gezondheid in de gaten houden en tips geven voor een betere levensstijl. Drivebot is zo’n accessoire, maar dan voor je auto.

Drivebot is een FitBit voor je wagen

Drivebot verbindt je met de boordcomputer van je wagen en tevens aan de accu. Vervolgens houdt het kleine toestel alle parameters in de gaten en verbindt hij met je smartphone. Wanneer je boordcomputer en foutmelding detecteert, krijg je hier onmiddellijk een melding van. Daarnaast lees je ook hoe erg het probleem is en wat je er aan kan doen. Omdat je exact weet wat er aan de hand is vermijd je ook ongewilde kosten op de factuur van de garage.

Het toestel analyseert je rijgedrag en kan hier na een tijd een verslag van maken. Zo kom je te weten hoe je je rijstijl kan aanpassen om brandstof te besparen. Drivebot is dus een zeer handige gadget voor de autobestuurders onder ons die eigenlijk niet zo veel van hun auto afweten.

IndieGoGo

Meer informatie over deze gadget vind je op de pagina van het product op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.