Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De PlexiDrone is misschien wel de ideale drone voor fotografen

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2014, 20:41 CategorieFotografie

De PlexiDrone kan je zeer simpel demonteren en weer monteren in enkele minuten. Hij is daarnaast ook nog eens zeer licht. Hij is misschien wel de beste drone voor fotografen.

PlexiDrone, follow me

De PlexiDrone is gemaakt voor fotografen, en die willen bezig zijn met de creatieve kant van de beelden. Je hoeft daarom ook geen expert te zijn om de drone te bedienen, zo kan je gewoon op je smartphone even op “follow me” drukken. Vervolgens zal de drone je simpelweg volgen en beelden schieten.

De camera waarmee de drone is uitgerust draait zowel verticaal als horizontaal rond zijn as, waardoor je altijd stabiele beelden kan opnemen. Ook wanneer er veel wind is of je veel manoeuvres moet maken zal de drone redelijk stabiele beelden produceren in goede kwaliteit. In de bijhorende PlexiPack, een rugzak gemaakt voor gebruik bij de drone, passen alle onderdelen perfect. Zo kan je hem overal mee naartoe nemen.

IndieGoGo

Meer informatie over de PlexiDrone kan je vinden op de pagina van het project op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.