Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De PFO Shield helpt je in noodgevallen

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 21:06 CategorieKnap

De PFO Shield is een ijzersterke intelligente armband die in staat is om je locatie van overal ter wereld naar hulpdiensten en mensen in de buurt te sturen, ideaal voor de avonturiers onder ons.

Altijd hulp met PFO Shield

De armband is gemaakt uit carbonplastic en fiberglas en is zowel water- als stof bestendig. Het toestel kan zo’n 14 dagen meegaan in standby-modus, en zo’n 6 uur in de zogenaamde alarm-modus. Shield wordt ondersteund door provider over de hele wereld, en vereist geen maandelijkse bijdrage.

Wanneer je de armband in nood toestand plaatst, zal je locatie naar heel wat verschillende locaties worden verstuurd. Allereerst worden je vrienden en familie op de hoogte gebracht. Vervolgens worden ook alle hulpdiensten in de buurt verwittigd, zodat zij zo snel mogelijk te hulp kunnen schieten. Het apparaat is dan ook ideaal voor avonturiers die vaak in onherbergzame gebieden reizen.

Kickstarter

Meer informatie over de PFO Shield kan je vinden op de Kickstarter pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.