Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Dragonfly moet al je draagbare toestellen vervangen

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2014, 0:00 CategorieComputers

De Dragonfly is een tablet, smartphone én laptop in één toestel. De makers hopen zowat alle bestaande markten voor goed te veranderen met hun uitvinding.

De Dragonfly wordt elk toestel

Dragonfly is op het eerste zicht een opmerkelijke laptop met twee schermen, die je kan dichtklappen en vervolgens nog een keer plooien tot een compact formaat. Het toestel kan zowel Android als Windows draaien. Het tweede scherm, de Slingshot, kan je echter loskoppelen en op zichzelf gebruiken als tablet of smartphone.

Op de Slingshot kan je elk bestand bereiken wat op de Dragonfly staat. Onder het toetsenbord van de laptop kan je een trackpad laten verschijnen en in het rechterscherm zit tevens een stylus om het hele apparaat als tablet te gebruiken. De makers van het toestel hopen zo al je draagbare toestellen te vervangen.

IndieGoGo

Momenteel is er nog geen werkend exemplaar en gaat het nog om een concept, maar de makers maken zich sterk dat ze het toestel waar kunnen maken. Meer informatie vind je op de pagina van het project op IndieGoGo.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.