Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Darma is een intelligent kussen wat je houding kan meten

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2014, 20:31 CategorieGezondheid

We zitten allemaal steeds meer en meer tijdens ons werk, en dat is niet altijd even goed voor onze gezondheid. Darma is een intelligent kussen wat kan meten of je wel de juiste houdingen aanneemt.

Darma wil je postuur verbeteren

De tijd dat we allemaal in een rechte hoek van 90 graden moesten zitten op de schoolbanken is misschien wel grotendeels voorbij, toch blijft je houding tijdens het zitten zeer belangrijk. Wanneer je veel tijd doorbrengt aan een bureau is het belangrijk dat je denkt aan je postuur. Het risico bestaat dat je anders schade oploopt aan je ruggenwervel.

Darma heeft verschillende sensoren die het mogelijk maken om aan je zitvlak te voelen of je nu goed of slecht zit, en wat je daar aan zou moeten doen. Het kussen communiceert die informatie draadloos en die data kan je vervolgens raadplegen aan de hand van je smartphone.

Kickstarter

Meer informatie over Darma vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.