Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bluesmart is een intelligente koffer

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2014, 21:44 CategorieHandig

De Bluesmart is een intelligente koffer om mee te nemen op het vliegtuig. Het is uitgerust met allerlei functies om het leven van iedereen die veel reist te vergemakkelijken.

Bluesmart is de droom van frequente reizigers

De koffer is uitgerust met een grote batterij, die toch niet te veel weegt, om je smartphone of tablet meerdere keren op te laden. Volgens de makers kan je je smartphone zo’n 6 keer opladen als de batterij van de Bluesmart volledig is opgeladen. De koffer verbindt aan de hand van Bluetooth met je smartphone en weergeeft daar het gewicht, zodat je weet of je niet over het limiet van je luchtvaartmaatschappij gaat.

Het slot van de koffer is digitaal en kan worden ontgrendeld in de bijhorende applicatie voor je smartphone. Wanneer je koffer automatisch te ver van jou, en je smartphone, uit de buurt is wordt hij automatisch gesloten. Aan de hand van de applicatie kan je al de plaatsen waar je al geweest bent bekijken en kan je vertellen welke kledij je moet meenemen voor de temperatuur op je bestemming.

Beschikbaarheid

Meer informatie over deze opmerkelijke koffer kan je vinden op de pagina van het project op IndieGoGo.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.