Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

AMPY laadt je smartphone op met jouw energie

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 18:07 CategorieSmartphones

AMPY is een opmerkelijke externe batterij voor je smartphone die de hele dag door wordt opgeladen door de energie die jij produceert.

AMPY is ecologisch en gezond

We produceren de hele dag door al energie, en dat bracht de makers van AMPY op het idee om die energie simpelweg te recyclen om onze gadgets op te laden. Door alle bewegingen die je door de dag uitvoert, of het nu wandelen of fietsen is, laad je de batterij steeds een beetje meer op. Op die manier hoef je de batterij nooit op te laden bij je thuis of hopeloos te zoeken naar een stopcontact waneer je batterij het weer eens begeeft.

Volgens de makers kan je je smartphone zo’n 3 uur opladen als je in een stad leeft. Dat cijfer is gebaseerd op zo’n 10.000 stappen per dag. In de bijhorende applicatie voor je smartphone kan je bijhouden hoeveel energie de batterij al heeft verzamelt en ook hoeveel calorieën je al hebt verbrand.

Kickstarter

Meer informatie over AMPY kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.