Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Trek overal de aandacht met ChemiON

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2014, 10:49 CategorieHumor

ChemiON is een opmerkelijke bril die langs de voorzijde uitgerust is met LEDs. Hiermee kan je een boodschap laten verschijnen op je bril.

Verkondig je mening met ChemiON

ChemiON ziet er een beetje uit als een bril uit een sci-fi film. Vooraan het toestel zijn verschillende LEDs die je naar jouw zin kan programmeren. Door een verbinding met je smartphone kan je alles makkelijk besturen. Aan de hand van de bijhorende applicatie kan je eender welke boodschap of tekening op het scherm laten verschijnen. Je kan ook een visuele equalizer laten verschijnen, een leuke functie voor op feestjes. De bril is alleszins ideaal om het ijs te breken.

In het filmpje is te zien hoe teksten voorbij scrollen, flikkeren en in nog meer animaties weergeven worden. Je kan verschillende woorden na elkaar instellen of gewoon continu hetzelfde laten zien. Het is ook mogelijk om zelf iets tekenen aan de hand van de bijhorende app. Zo kan je dus alles laten verschijnen op de bril.

IndieGoGo

Meer informatie over deze unieke bril vind je op de pagina van het project op IndieGoGo.

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.