Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

ThingCharger laadt elegant al je toestellen op

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2014, 20:03 CategorieSmartphones

Al die laders en kabels die overal in huis rondslingeren voor het opladen van je gadgets zijn vaak onpraktisch en liggen in simpelweg in de weg. De makers van ThingCharger denken de oplossing te hebben gevonden.

Al je dingen opladen met ThingCharger

ThingCharger is eigenlijk een stekkerdoos met bovenaan een verwisselbare aansluiting. Je kan de aansluiting bovenaan de stekkerdoos verwisselen naar de aansluiting voor een een iPhone of Android-toestel en zo praktisch alle draagbare toestellen opladen. Je smartphone staat netjes bovenop de stekkerdoos, zonder zichtbare kabels.

Onderaan de ThingCharger zijn tevens twee USB-poorten moest je toch een toestel hebben wat niet op de meegeleverde aansluitingen past. Daarnaast is het mogelijk om meerdere ThingChargers te stapelen, zo kan je bijvoorbeeld drie smartphones opladen en toch nog twee stopcontacten over hebben.

IndieGoGo

De bedenkers van de ThingCharger zijn momenteel nog druk opzoek naar kapitaal op IndieGoGo. Meer informatie over het hebbeding vind je dan ook op de pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.