Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Radinn ontwikkelt gemotoriseerd wakeboard

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2014, 20:35 CategorieSport

Het Zweedse bedrijf Radinn heeft een opmerkelijk wakeboard ontwikkeld. Het heeft heel wat accu’s en een elektrische motor om je doorheen het water te stuwen.

Weer of geen weer, dit wakeboard werkt altijd

Dit wakeboard heeft een hele lading aan lichtgewicht accu’s binnenin. Die accu’s voorzien de krachtige elektrische motor achteraan het bord van energie. De motor kan je aan een snelheid van zo’n 40 kilometer per uur vooruit stuwen. Wanneer de motor niet continu aan de maximumsnelheid gaat houden de accu’s het ongeveer één uur uit op één lading.

Het bord is misschien wel de droom van menig watersporter, maar waarschijnlijk zal het toch bij huren blijven. Dit toestel kost zo’n 15.000 euro en is daarmee totaal niet goedkoop. Misschien is het gebruik van een motorboot en kabel toch iets economischer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.