Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Notion is een sensor voor elk apparaat in je huis

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 18:23 CategorieHuis en inrichting

Notion is een kleine compacte sensor die heel wat verschillende parameters in je huis kan meten. Vervolgens kan je al die data van op een afstand raadplegen.

Goedkope domotica met Notion

Notion is een compact wit doosje waarin heel wat verschillende sensoren zijn geplaatst. Deze kunnen zowat alle mogelijke parameters in je huis meten en deze vervolgens doorsturen naar je smartphone of ander toestel. Zo kan je er bijvoorbeeld eentje plaatsen langs de watertank om lekken op te merken.

Een andere mogelijkheid bestaat eruit er eentje te plaatsen op een raam of deur, waarna je een melding zal krijgen wanneer deze opengaat. Zo kan je dus goedkoop een alarmsysteem opzetten bij je thuis. Een andere leuke functie is de mogelijkheid om op te merken wanneer er zich iemand in een kamer bevindt, handig voor als je zelf weg bent van huis.

Kickstarter

Meer informatie over Notion kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.