Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Nintendo kondigt twee nieuwe 2DS-varianten aan

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2014, 10:58 CategorieGaming

Nintendo heeft aangekondigd dat vanaf 7 november de Nintendo 2DS in twee nieuwe kleuren op de markt wordt uitgebracht voor de nieuwe Pokémon-spellen Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire.

Nieuwe kleuren Nintendo 2DS

Vanaf 7 november verschijnen er twee nieuwe kleuren van het Nintendo 2DS-spelsysteem in Nederland, zo kondigt Nintendo vandaag aan. De twee kleuren, Rood Transparant en Blauw Transparant, zijn ruim op tijd voor de release van de games Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, die zelf ook de respectievelijk de kleuren rood en blauw meekrijgen. De twee nieuwe versies van de Nintendo 2DS krijgen verder geen hardwarewijzigingen met zich mee: deze update voorziet de handheld enkel van nieuwe kleuren.

Op 28 november, dezelfde dag dat Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire worden uitgebracht, verschijnen twee bundels met de twee nieuwe designs van Nintendo 2DS. De Nintendo 2DS Rood Transparant + Pokémon Omega Ruby–bundel bevat een Nintendo 2DS Rood Transparant-systeem plus een exemplaar van Pokémon Omega Ruby dat al geïnstalleerd is op de bijgeleverde 4 GB-geheugenkaart. De Nintendo 2DS Blauw Transparant + Pokémon Alpha Sapphire-bundel bevat een Nintendo 2DS Blauw Transparant-systeem plus een exemplaar van Pokémon Alpha Sapphire dat ook al geïnstalleerd is op de bijgeleverde 4GB-geheugenkaart.

pokemon-dozen

Speciale demo Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Daarnaast brengt Nintendo ook een speciale demo uit voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, die op 15 oktober wordt vrijgegeven via de Nintendo eShop. Ga je echter een paar dagen daarvoor naar het game-event Firstlook, op 11 en 12 oktober, dan kun je de demo daar al downloaden bij de Nintendo-stand. In de demo kom je op een gegeven moment een speciale Pokémon tegen die kan mega evolueren, een nieuwe game mechanic in de serie die is geïntroduceerd in Pokémon X en Y voor Nintendo 3DS. De voortgang die je in de demo maakt, kun je meenemen naar de hoofdgames en komen komen dus op 28 november van dit jaar uit. Je kunt ze aanschaffen in de digitale Nintendo eShop-winkel of fysiek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.