Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Nest nu ook verkrijgbaar in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2014, 15:40 CategorieHuis en inrichting

De slimme thermostaat Nest is op korte tijd al razend populair geworden in de Verenigde Staten. Het toestel vindt nu ook zijn weg naar de lage landen.

Energie besparen met Nest

Nest is een intelligente thermostaat. Dat wil zeggen dat hij leert van hoe jij en je gezien leven. Hij merkt op wanneer er mensen slapen, thuis komen, gaan werken,… Op die manier zoekt het toestel vaste patronen en wordt er een op maat gemaakt schema opgesteld om je huis te verwarmen.

De thermostaat verbindt met je draadloos netwerk en kan zo bestuurd worden van overal ter wereld aan de hand van de bijhorende app voor je smartphone. Nest bestaat al langer maar is nu pas verkrijgbaar hier in Nederland en België. Eerder berichtten we ook al over Anna, een intelligente thermostaat van Nederlandse bodem.

Beschikbaarheid

Meer informatie over Nest, en de mogelijkheid tot bestellen, vind je op de website van het product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.