Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de iScent ruik je je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2014, 11:07 CategorieSmartphones

De iScent is een digitale geurverfrisser die verbindt met je smartphone. Het toestel kan bij je muziek de bijpassende geuren verspreiden.

Ruik je ringtone met iScent

iScent verbindt aan de hand van Bluetooth met je smartphone. Vervolgens kan je per ringtone of muzieknummer een bepaalde geur instellen. Die zal vervolgens doorheen de kamer verspreid worden zodra het afspeelt. Zo kan je bijvoorbeeld de geur van vuur verspreiden bij een muziekje van Lord of The Rings om de avontuurlijke sfeer na te bootsen.

Wanneer je de iScent in “party mode” zet zal er continu geur verspreid worden op basis van je muziek. De vloeistof zal ook op het tempo van je muziek gesproeid worden, zodat het een leuk effect geeft op feestjes.

Kickstarter

Meer informatie over de iScent kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.