Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Easel is de ideale steun voor je laptop

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2014, 12:49 CategorieHandig

Er zijn heel wat verschillende manieren om je laptop te verhogen, maar Easel doet het toch nét iets eleganter als de concurrentie.

Easel is elegant en simpel

Easel bestaat uit twee, compacte houten balkjes. Deze zijn zo ontworpen dat je laptop er perfect in past, welke grootte die dan ook mag hebben. Je laptop wordt verhoogd zodat je polsen comfortabel kunnen rusten en je minder last hebt van je nek. Door de opening tussen de twee houten stukken wordt je laptop ook beter verkoeld.

De twee stukken zijn los van elkaar te gebruiken en klikken vervolgens makkelijk aan elkaar vast. Door de ingebouwde magneten blijven ze netjes samen. Zo kan je ze makkelijk overal mee naartoe nemen, zonder dat ze veel plaats innemen of veel wegen.

Kickstarter

Meer informatie over Easel vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.