Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De NoPhone helpt met je smartphoneverslaving

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2014, 15:31 CategorieHumor

We spenderen steeds meer en meer tijd op onze smartphone, en daar lijdt ons sociaal leven onder volgens sommigen. De NoPhone kan de oplossing bieden.

De NoPhone is geen telefoon

De NoPhone dient niet als alternatief voor je smartphone, maar als plaatsvervanger. De NoPhone is namelijk niet veel meer dan een zwarte blok in de vorm van een smartphone. Dit moet fanatieke smartphonegebruikers rust geven wanneer ze toch even hun smartphone niet bijhebben.

Selfies

De makers van dit opmerkelijk hebbeding maken ook duidelijk dat de NoPhone geen batterij bevat, geen besturingssysteem en al helemaal geen scherm.  Voor zij die ook verslaafd zijn aan selfies is er de NoPhone Selfie Edition. Deze versie van de NoPhone heeft simpelweg een spiegel aan de voorkant.

Kickstarter

Je kan een NoPhone bestellen op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.