Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Money Gun is een zeer extravagante gadget

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2014, 11:41 CategorieHumor

De Money Gun is, zoals de naam al doet verwachten, een geweer wat met geldbiljetten kan schieten. Een van de meest extravagante gadgets op onze blog tot nu toe.

Smijt letterlijk met geld met de Money Gun

Als je geld teveel hebt kan het na een tijdje wel eens vermoeiend worden om het altijd uit te geven. Creditcards bieden wel een oplossing maar zijn redelijk saai. Gelukkig is er nu de Money Gun. Het toestel kan je laden met biljetten, zo’n honderdtal, en ze vervolgens vrolijk in het rond schieten.

De makers van de Money Gun willen het toestel promoten als zowel een fijn hebbeding als een handige marketingtool. Wanneer je op straat met geld schiet zal je zeker wel de nodige aandacht trekken, dat is zeker.

Kickstarter

Als je geïnteresseerd bent in deze opvallende gadget kan je altijd een kijkje nemen naar de pagina van het project op Kickstarter. Daar zijn de ontwikkelaars opzoek naar startkapitaal, misschien hebben ze iets te veel geld verspild met het testen.

  • Delen:

Reacties

  1. Stef
    04 november, 2018 om 13:53

    Mag ik een monie schiet er plies gratis

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.