Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Memobottle is een waterfles in de vorm van je documenten

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2014, 9:10 CategorieUncategorized

Wie vaak een fles water meeneemt in zijn of haar tas of rugzak zal zich vast al eens geërgerd hebben aan de onhandige vorm ervan. De Momobottle sluit echter naadloos aan met de rest van je documenten.

Minder rommel in je tas met Memobottle

Hebruikbare waterflessen komen steeds meer en meer voor omdat ze veel vriendelijker zijn voor het milieu. Daarnaast kunnen ze ook nog eens veel goedkoper uitdraaien dan continu nieuwe plastic flessen met water kopen. Echter zijn de flessen niet altijd even handig om weg te steken in je tas of rugzak. Gelukkig is er de Memobottle.

Memobottle is een unieke fles die de vorm heeft van verschillende formaten papieren. Je kan hem krijgen in de grootte van een A4- en A5-document of in Amerikaans briefformaat. De fles kan zo’n 750ml of 1,25l aan water opslaan. Hij kan ook in de afwasmachine zodat je praktisch geen tijd in moet steken in het onderhoud van de fles.

Kickstarter

Meer informatie over de Memobottle vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.