Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De ion SmartScooter is een opvouwbare elektrische scooter

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2014, 16:46 CategorieHandig

De ion SmartScooter is een compacte, handige elektrische scooter. De scooter heeft veel weg van een step, maar is tevens uitgerust van een motor.

De ion SmartScooter is ideaal voor forensen

De ion SmartScooter is zo ontworpen dat je hem volledig kan opplooien naar een compacte vorm. Ideaal om mee te nemen op de trein of bus. Daarnaast is het toestel ook nog eens zeer licht, zodat je er niet mee hoeft te sleuren. De scooter wordt gepromoot als een ideaal vervoersmiddel voor kleine afstanden dankzij deze factoren.

Je kan met één lading zo’n 27 kilometer rijden met de scooter. Dankzij zijn ontwerp in de vorm als step kan je natuurlijk ook de batterijduur verlengen door af en toe te steppen. Daarnaast is de ion SmartScooter ook nog eens zeer goedkoop om te gebruiken. Zo beweren de makers dat je zo’n 800 kilometer kan afleggen met één dollar aan elektriciteit.

Kickstarter

Meer informatie over de ion SmartScooter kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter. Wanneer je zo’n $400 investeert in het project kan je al de trotste eigenaar worden van deze scooter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.