Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De AirVR is een virtual reality-bril voor je iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2014, 20:05 CategorieTablets

Als je wil meedoen aan de rage van virtual reality, maar geen zin hebt om bakken met geld te investeren in een dure virtual-reality bril, kan de AirVR misschien wel iets voor jou zijn.

Oculus achterna met de AirVR

De AirVR is eigenlijk niet meer dan een houder voor je iPad mini. Het hebbeding is volledig gemaakt van kunststof, op de glazen na. Die glazen zijn zo gemaakt dat ze voor een optische illusie zorgen. Door de bijhorende applicatie te openen op je iPad krijg je, in combinatie met de speciale lenzen, een volledige 3D-ervaring.

Op de bril zelf zijn enkele knoppen aanwezig die je toelaten om basisinstellingen te veranderen. Zo kan je makkelijk de helderheid of het volume aanpassen zonder de bril eerst helemaal af te nemen. Er is tevens de AirVR+, die zal werken met de onlangs aangekondigde iPhone 6 Plus. De mogelijkheden van deze bril zijn theoretisch gezien eindeloos, aangezien het toegankelijk zal zijn voor ontwikkelaars.

Kickstarter

Meer over deze opmerkelijke bril vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.