Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Core belooft stereogeluid in een compact formaat

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2014, 10:08 CategorieHome cinema

Core is een unieke draadloze speaker die belooft om geloofwaardig stereogeluid te produceren uit slechts één toestel. Het kleine formaat van de speaker maakt dat extra opmerkelijk.

Kamervullend geluid in een compact formaat met Core

De makers van Core geloven dat ze iets revolutionairs hebben uitgevonden. Ze beweren dat de kleine draadloze speaker in staat is om een kamer volledig te vullen met stereogeluid. In het promotiefilmpje op de pagina van het project zien we hoe audio experts geloven dat ze naar een stereoinstallatie luisteren terwijl eigenlijk de Core muziek afspeelt.

De Core heeft een batterijduur van maar liefst 12 uur en kan dus een heel tijdje meegaan. Door zowel de draadloze verbindingsmogelijkheden aan de hand van Bluetooth en NFC en ingangen voor audiokabels moet de Core met al jou toestellen werken. Daarnaast kan je je smartphone ook opladen aan de hand van de ingebouwde USB-poort.

IndieGoGo

Momenteel kan je een Core bestellen voor min of meer $350. Wanneer het toestel in de winkelrekken ligt zal het zo’n $600 gaan kosten. Meer info vind je op IndieGoGo.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.