Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Chargeboard laadt je smartphone op met jouw energie

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2014, 20:46 CategorieSport

Chargeboard is een opmerkelijk skateboard wat de kinetische energie verzamelt die jij tijdens het skaten gebruikt om je gadgets op te laden.

Altijd energie met Chargeboard

Wanneer je skate komt er door je bewegingen kinetische energie vrij. Die gaat bij de meeste skateboards gewoon verloren maar de maker van Chargeboard heeft daar een oplossing op gevonden. Dit skateboard heeft namelijk de mogelijkheid om al die energie op te slaan. Vervolgens kan je hier gewoon gebruik van maken om je smartphone op te laden.

Knallende muziek

Naast de mogelijkheid om je gadgets op te laden zijn er ook twee luidsprekers ingebouwd onderaan het board. Zo kan je overal muziek afspelen en zal je niet snel met een lege batterij zitten. Chargeboard is een uitvinding van Nederlandse bodem. Het board is namelijk het afstudeerproject van Bjorn Van den Hout, student aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.