Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

BelayCord is misschien wel de beste kabel voor je iPhone

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2014, 20:53 CategorieSmartphones

De USB-kabel om je gadgets op te laden moet je waarschijnlijk altijd een paar keer omdraaien voor hij in je USB-poort past. Daarnaast gaan de kabels snel kapot en liggen ze altijd in de knoop. De makers van BelayCords hebben de oplossing gevonden.

Geen gedoe meer met BelayCord

De BelayCord is een kabel voor het opladen van je iPhone of iPad met Lightning-aansluiting. De USB-zijde past langs beide zijden altijd in je computer of adapter. Zo hoef je nooit meer te sukkelen wanneer je je kabel insteekt. Daarnaast zijn de kabels gemaakt van een stevige stof, die de inhoud van de kabel goed beschermt en volgens de makers niet snel zal breken.

De kabel is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren, om de saaie witte en zwarte kabels van de meeste fabrikanten af te wisselen. De makers van de BelayCords zijn zelfs zo overtuigd van hun product dat ze een levenslange garantie aanbieden bij elke kabel.

Kickstarter

De stevige kabels boeken alvast heel wat succes op Kickstarter, waar het beoogde kapitaal al meerdere keren bereikt is. Meer informatie vind je op de pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.