Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bedien je smartphone met handschoenen dankzij Nanotips

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2014, 17:40 CategorieKleding

Nanotips is een kleine, handige uitvinding die het mogelijk maakt om elk paar handschoenen te gebruiken om een touchscreen te bedienen. Zo hoef je geen nieuw paar te kopen om je smartphone te bedienen.

Je favoriete handschoenen en smartphone met Nanotips

In de winter is het altijd zeer vervelend om telkens weer je handschoenen uit te doen om je smartphone te bedienen. We hebben allemaal wel eens iemand zien opnemen met zijn neus, maar dat ziet er ook maar raar uit. Er bestaan wel handschoenen speciaal voor smartphones, maar zien die er volgens jou ook niet zo mooi uit? Dan is Nanotips de oplossing.

Nanotips komt in een klein flesje met een borsteltje, een beetje zoals nagellak. Nadat je met het flesje schudt kan je het product aan de hand van het borsteltje aanbrengen op de vingertippen van je handschoenen. Vervolgens laat je het even drogen, bij voorkeur in combinatie met een haardroger, tot het product volledig is opgedroogd. Zodra dit alles gedaan is kan je gewoon zonder problemen je smartphone bedienen met je handschoenen.

Beschikbaarheid

Je kan een busje Nanotips bestellen voor zo’n $20 in de webshop van de fabrikant. Het artikel is in verschillende kleuren beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.