Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Zenlet is een unieke en compacte portefeuille

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2014, 23:05 CategorieDesign

Portefeuilles kennen vaak dezelfde vormen en formaten en hebben, buiten het materiaal waarin ze vervaardigd zijn, niet veel van elkaar verschillend. De makers van Zenlet komen met een nieuwe kijk op de portefeuille.

Zenlet beschermt je pasjes en geld

Zenlet is een hoesje van kunststof waarin al je bankpasjes of andere pasjes naadloos passen. Er is ook een uitgekiend plaatsje voor muntstukken en biljetten. Het schuift probleemloos open waardoor je snel een overzicht krijgt van al je pasjes, vervolgens kan je dus zonder zoeken de juiste kaart nemen.

Het hoesje is bestendigd tegen schokken en zal het dus niet snel begeven. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht, zodat je je geen zorgen moet maken als je portefeuille nog eens in het water valt. De portefeuille is ook beveiligd aan de hand van RFID. Hij is ook magnetisch, waardoor je hem bijvoorbeeld makkelijk aan de koelkast kan bevestigen. Bovendien is hij nog eens heel licht en compact.

Kickstarter

De makers van de Zenlet zijn druk opzoek naar kapitaal om hun project op grote schaal te realiseren. Wie wil kan eens een kijkje nemen op de pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.