Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met CASE bestuur je je DSLR vanaf je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2014, 20:47 CategorieSmartphones

CASE is een intelligent toestel wat je in staat stelt om je DSLR te controleren van op afstand met je smartphone. Zo kan je in alle posities foto’s nemen.

Altijd de juiste hoek met CASE

Als je vaak foto’s moet nemen vanuit een moeilijke hoek, bijvoorbeeld op de grond, is het misschien handig dat je je DSLR van op een afstand kan bedienen. Wanneer je iets moet filmen of fotograferen wat misschien niet zo veilig is om dichtbij te staan, kan CASE  je ook helpen. Het is een intelligent klein toestel wat verbindt met zowel je DSLR als je smartphone.

Vervolgens kan je aan de hand van je smartphone en de bijhorden applicatie met je DSLR verbinden. Je kan door de lens kijken en verscheidene instellingen aanpassen. Je kan dan filmen of fotograferen door op je smartphone op het knopje te drukken. De foto’s die je gemaakt heb kan je vervolgens zelfs onmiddellijk downloaden aan de hand van de bijhorende app, zodat je duidelijk kan zien of je het juiste kiekje hebt geschoten.

IndieGoGo

Om kapitaal te verzamelen voor dit toestel heeft de ontwikkelaar een pagina aangemaakt op IndieGoGo. Als je meer wil weten over CASE of er één wil bestellen ken je altijd daar een kijkje nemen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.