Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Jr. is een intelligente robot die je huis bewaakt

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2014, 20:28 CategorieHuis en inrichting

Je kan je hond ook eens zijn zuurverdiende vakantie geven en Jr., een intelligente  bewakingsrobot, even het bewaken laten overnemen.

Altijd veilig met Jr.

Jr. is een ronde robot die doorheen het hele huis rolt om een oogje in de gaten te houden. Wanneer je weg bent of slaapt verkent de robot je hele huis en meet hij aan de hand van sensoren of alles nog in orde is. Zo kan hij analyseren of er mensen in het huis rondlopen en tevens andere rariteiten opmerken.

De robot leert na een tijdje hoe je huis er uit ziet zodat hij nooit meer ergens tegen rolt of vast komt te zitten. Hij kan ook gewoon rechtop blijven staan als hij stilstaat door een ingebouwd stabilisatiesysteem. Wanneer de batterij plat is zal hij zich zelf gaan opladen in zijn basisstation. Als er iets vreemd wordt opgemerkt door de robot krijg je een melding via e-mail of een app, omdat de robot met allerlei sensoren is uitgerust. Onder andere Bluetooth en Wi-Fi worden door het toestel ondersteund.

Beschikbaarheid

De Jr. is een product van Roambotics. Voorlopig is er buiten deze informatie nog niet zo veel bekend, en wanneer het toestel juist op de markt verschijnt is ook nog een mysterie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.