Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Een film ontgrendelen met een flesje bier?

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2014, 21:07 CategorieDesign

Een Russisch designbureau heeft een interessant concept bedacht om klanten van Grolsch een cadeautje te bezorgen. Aan de hand van Bluetooth kunnen de doppen een gratis film ontgrendelen.

Biertje erbij

Het concept is redelijk slim gevonden, maar zou wel een duur prijskaartje kunnen hebben voor de fabrikanten. Elke dop van een flesje bier zou worden uitgerust met een kleine Bluetooth-zender, die vervolgens signalen uitstuurt. Aan de hand van Apple’s iBeacon-technologie merken ondersteunde toestellen de aanwezigheid van de sensor op.

Film bij uw pizza?

Wanneer je met de sensor tegen een van je toestellen tikt, kan vervolgens een film ontgrendeld worden. Hiervoor is natuurlijk wel een speciale applicatie nodig op je toestel. Al bij al blijft het een heel interessant concept, want het is op vele manieren toepasbaar. Zo zou je bijvoorbeeld makkelijk een gratis film bij een pizza kunnen krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.