Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De QBracelet is een armband die je smartphone kan opladen

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2014, 22:19 CategorieSmartphones

De meeste draagbare externe accu’s voor smartphones zijn wel handig maar zouden niet snel een schoonheidsprijs winnen. De QBracelet moet daar verandering in brengen.

De QBracelet is een modieuze oplossing voor lege batterijen

Fabrikanten van smartphones investeren bakken met geld in het uiterlijk van hun toestellen, en al zeker om ze maar nét iets dunner te maken dan de concurrentie. De batterij wordt vaak als eerste gebruikt om plaats te besparen. Dan is de enige uitweg nog een externe batterij, maar die zijn vaak helemaal niet zo mooi en modieus als je smartphone. Gelukkig hebben de ontwerpers bij Q Design een oplossing gevonden.

De QBracelet is een modieuze armband die gevuld is met de energie die je smartphone soms broodnodig heeft. Je hoeft de armband slechts te openen om hem vervolgens met je smartphone te verbinden, vervolgens kan je hem gebruiken als handvat voor je lievelingstoestel zodat hij niet in de weg staat. Je kan je iPhone er voor zo’n 60% mee opladen.

Beschikbaarheid

De QBracelet zal in de winter van dit jaar nog verscheept worden naar klanten over heel de wereld. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver en goud. De armband kost zo’n $79. Meer informatie vind je op de website van het product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.