Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Fresh Air is een toilet met een ingebouwd verluchtingssysteem

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2014, 21:28 CategorieHumor

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat je bij een toiletbezoek geplaagd wordt door vervelende geurtjes. De uitvinders van de Fresh Air hebben daar een oplossing voor bedacht.

Geen vervelende geurtjes meer met Fresh Air

Veel mensen proberen het probleem van vervelende geurtjes op het toilet op te lossen door producten te kopen als geurverfrissers, geurkaarsen, of simpelweg door een ventilatiesysteem te installeren op de badkamer. De Fresh Air is vanaf nu ook een mogelijke oplossing, dat is namelijk een toilet met een ingebouwd ventilatiesysteem.

Wanneer je op dit toilet gaat zitten wordt dat opgemerkt door een sensor en wordt een ventilator geactiveerd. Deze blijft blazen tot alle vervelende luchtjes weg zijn. Zodra alle geurtjes weg zijn zal de bril automatisch weer zakken. De vervelende luchtjes zijn door een ventilatiebuis naar buiten gegaan en je toilet ruikt weer frisjes.

Beschikbaarheid

Momenteel gaat het hier nog over een prototype, maar de makers van het toestel zijn van plan om het snel op de markt te brengen. Binnenkort zal er een Kickstartercampagne starten om kapitaal te verzamelen. Als je op de hoogte wil blijven kan je een kijkje nemen op de website van de toiletbril.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.