Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bistro let op je katten als jij er niet bent

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2014, 23:23 CategorieDieren

Bistro is een intelligente voederbak voor je katten. Het toestel is zelfs in staat om aan de hand van gezichtsherkenning je katten te herkennen.

Bistro heeft gezichtsherkenning voor katten

Bistro is een intelligente voederbak voor je favoriete vierpoters. Het toestel leert je kat, of katten, kennen en kan deze vervolgens herkennen aan de hand van een kleine ingebouwde camera. De intelligente voederbak zal vervolgens, nadat je alle data hebt ingegeven, je katten op de gepaste manieren en tijdstippen voederen.

Het toestel is tevens in staat om de gezondheid van je kat bij te houden. Het zal bijhouden hoeveel je kat komt eten en, aan de hand van een weegschaal, bijhouden of je kat niet te zwaar of te mager wordt. Zo weet je altijd of je kat wel voldoende eet. Je wordt op de hoogte gehouden over je kat aan de hand van een bijhorende applicatie voor je smartphone. Zo kan je zorgeloos naar je werk vertrekken.

IndieGoGo

Bistro is momenteel nog maar een prototype maar de campagne op IndieGoGo, die geld moet opleveren om het project te realiseren op grote schaal, is alvast een groot success. Meer info vind je op de pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.