Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Beperk je domme beslissingen onder invloed met DrinkMate

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2014, 22:31 CategorieHandig

We kennen allemaal de term “drunk dialing” wel, waar je mensen belt en dingen vertelt die normaal gezien niet zou doen als je nuchter bent. Om die domme beslissingen in de toekomst te voorkomen is er DrinkMate.

DrinkMate is een blaaspijpje voor je smartphone

DrinkMate is een klein en herbruikbaar accessoire voor je Android-smartphone. Het heeft een USB-aansluiting en past zo perfect in je smartphone. Vervolgens kan je in de DrinkMate blazen om het percentage alcohol in je bloed te meten. Dit wordt dan eenvoudig weergeven op je scherm, met aanvullende informatie rond je veiligheid.

Op die manier weet je duidelijk wanneer je net iets te diep in het glas hebt gekeken en zo minder domme beslissingen maakt. Je kan ook makkelijk te weten komen of je nog in staat bent om naar huis te rijden of beter even een taxi belt na het uitgaan.

Kickstarter

Een DrinkMate kost momenteel zo’n $25 op Kickstarter, al is het beoogde kapitaal nog niet behaald. Meer info vind je op de pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.