Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Advertorial: Winactie gadget webshop radbag.nl

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2014, 12:07 CategorieActies

Droom jij ook van de hipste en meest trendy gadgets?  Of van gadgets die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt maar wel heel graag wilt hebben? Dit herkennen wij van RadbagNL maar al te goed. Onze gadget webshop heeft ontelbare gadgets voor elk budget en elke gelegenheid.

RadBagNL

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor hem of voor haar, een verjaardag of om je geliefde te verrassen, grote kans dat je bij ons je geluk vindt. Daarom willen wij graag jullie passie voor toffe gadgets en nutteloze hebbedingetjes belonen.

Wij van RadbagNL zijn constant op zoek naar technische speeltjes voor de pc liefhebbers, coole lifestyle accessoires voor in je huis, slimme gadgets voor je smartphone of zinloze spelletjes voor op kantoor. Het moge duidelijk zijn dat deze coole dingen en grappige gadgets ideaal zijn om cadeau te doen.

Hoe werkt onze winactie?

Laat ons weten wat jouw favoriete RadbagNL gadget is door een reactie te plaatsen op onze Facebookpagina en maak kans op een waardebon t.w.v. €25. Uit alle inzendingen worden twee willekeurige winnaars gekozen. De winactie loop tot en met 29 augustus 2014.

Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer je hebt gewonnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.