Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Verfris je kleren in tien minuten met Swash

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2014, 20:17 CategorieKleding

Kleren wassen met een wasmachine is een vervelende huishoudtaak die vaak moet gebeuren, en veel tijd in beslag neemt. De makers van Swatch willen daar verandering in brengen.

Altijd je favoriete kleren bij de hand met Swash

Als je niet veel tijd hebt om ergens naartoe te gaan en toch zo graag je lievelingshemd of t-shirt wil aandoen kan Swash de oplossing bieden. Deze ingenieuze machine wast je kledingstuk op 10 minuten tijd en haalt zelfs zo goed als alle kreukels er uit zodat je ook niet meer hoeft te strijken.

De kleren worden niet daadwerkelijk gewassen zoals dat bij en wasmachine zou gebeuren, maar worden aan de hand van parfums, hitte en andere technologieën verfrist. Kleren die er uit komen moeten dus niet eerst nog een halfuurtje drogen, je kan ze onmiddellijk dragen.

Beschikbaarheid

Deze wasmachine is niet zo goedkoop. Hij kost zo’n 499$ en de speciale pads die nodig zijn om je kleren te wassen, gevuld met parfum en andere stoffen, zijn ook redelijk prijzig. Meer informatie vind je op de site van het product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.