Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Surfen kan nu ook zonder golven met de Aquila surfplank

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2014, 22:15 CategorieSport

Ons klimaat leent zich niet altijd perfect voor de surfers onder ons. Nu zijn golven, en dus veel wind, echter geen vereiste meer om nog veel te kunnen surfen. De Aquila Surfplank heeft namelijk geen golven nodig om zich voort te bewegen op het water.

Als een vis in het water, voor 20 minuten

De Aquila surfplank kan je door het water loodsen aan de hand van een ingebouwde motor. Die kan je aan een snelheid van 70 kilometer per uur over het water doen razen. Maar die motor heeft natuurlijk ook energie nodig, en dat is één van de grootste minpunten aan deze plank. Nadat je hem 20 minuten gebruikt is de batterij namelijk al op en moet hij weer aan de stroom.

Beschikbaarheid van de Aquila surfplank

Momenteel is de surfplank nog niet te koop, het zou nog een jaar duren eer de planken in de winkelrekken verschijnen. De planken hebben wel een hoog prijskaartje, zo kost een plank gemiddeld 2800 euro. Je moet er dus wel wat voor over hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.