Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Onni Smart Care is een intelligente babyfoon

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2014, 20:26 CategorieGezondheid

Een oogje in het zeil houden van een baby is jarenlang gebeurd met enkel en alleen een babyfoon, en later verschenen ook camera’s op de markt. Onni Smart Care is een totaal nieuwe kijk op het monitoren van baby’s.

Altijd op de hoogte met Onni Smart Care

De sensor zelf is uitgerust met heel wat snufjes. Naast een camera en een microfoon, is het toestel ook uitgerust met WiFi. Zo kan je in huis, maar ook elders via het internet, een oogje in het zeil houden. Het toestel heeft ook een infraroodsensor zodat eventuele bewegingen gemeten kunnen worden.

De Onni Smart Care is ook uitgerust met een klein nachtlampje om eventueel je baby gerust te stellen tijdens het indutten. Daarnaast kan het toestel ook de temperatuur meten, zodat je weet wanneer de slaapkamer te koud of te warm is om aangenaam te kunnen slapen.

Intelligent

De babyfoon is automatisch verbonden met het internet en dus ook bijhorende online software en applicaties voor je smartphone. Via deze apps kan je je baby in de gaten houden, maar ook heel wat informatie terugvinden. Je kan een log bijhouden van alle slaapdata, gewicht en nog veel meer statistieken over je kind. Meer informatie over het product vind je op de website van de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.