Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Novi waarschuwt je voor inbrekers en brand

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2014, 14:58 CategorieHuis en inrichting

Beveiligingssystemen zijn niet echt gemakkelijk om te gebruiken. Het installeren kost veel tijd en moeite en er zijn vaak een hoop dingen waar je op moet letten. En als alles dan gemonteerd en opgezet is, zul je zien dat er vaak valse alarmen gegeven worden. Het is tijd voor een slim en modern beveiligingssysteem.

Novi

Dat slimme en moderne systeem is misschien wel de Novi. Dit apparaat, dat gefinancierd wordt op Kickstarter, maakt gebruik van alle laatste technieken. En mensen hebben er vertrouwen in: al het geld wat nodig was is opgehaald, en het project eindigt pas over 10 dagen.

Installatie

Voor je de Novi kunt gebruiken moet je het base-station installeren. Dat doe je door het base-station aan te sluiten op een stopcontact. Vervolgens hang je de Novi zelf op. Richt de camera op de voordeur,  plaats de batterij en je bent klaar.

Waarschuwingen

In de Novi zit een rookmelder en bewegingsdetector. Wanneer een van deze twee geactiveerd wordt wordt er een foto gemaakt en die wordt naar je telefoon gestuurd. Zo kun je in seconden zien of er gevaar is, en indien dat het geval is, de politie of brandweer inschakelen. Zo heb je nooit meer last van een vals alarm. Ook handig is dat de Novi zelf weet wanneer je weggaat en het systeem dan activeert, zodat je dat zelf niet hoeft te doen en dus ook niet kan vergeten.

De Novi is te koop op Kickstarter vanaf $149.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.