Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met Synek heb je thuis een tap voor alle merken bier

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2014, 18:29 CategorieHandig

Een aantal jaar geleden kwam een Nederlandse bierbrouwer met een tap voor thuis. Zo had je altijd genoeg bier in huis, en was het net zo lekker als in het café, was het idee. Maar dat is niet helemaal waar. Want in een café is de keuze groter en kun je dus het juiste bier voor het juiste moment kiezen. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen thuis is door een hele hoop tap’s van verschillende merken te kopen.

Synek

Gelukkig kan dat binnenkort op een veel gemakkelijkere en goedkopere manier. Onlangs is het project Synek op Kickstarter verschenen. Deze tap kan alle soorten bier aan, ook als de brouwer helemaal geen thuistap verkoopt.

Zak

De kracht van de Synek is de zak die het gebruikt. Je vult de zak met bier. Dat kan door middel van een speciaal buisje die een brouwer aan kan sluiten op zijn tap. De zak wordt gevuld zonder dat er lucht bij komt zodat het bier lang lekker blijft. Nadat de zak gevuld is sluit je hem aan op je Synek en kun je het bier tappen. Zin in een ander biertje? Geen probleem. Je verwisselt de zak en klaar is kees.

Koeling

De Synek koelt het bier ook, zodat het lekker fris is. Daarnaast voegt het koolstofdioxide toe. Dit doet het apparaat allemaal met slechts een aansluiting op de stroom. Waar je een stopcontact hebt kun je dus je tap gebruiken.

Synek is een project op Kickstarter. Wanneer je $299 doneert, ontvang je een Synek. In de winkel gaat de tap $350 kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.