Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met LEDmeKnow zijn onbelangrijke berichten verleden tijd

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2014, 16:12 CategorieHandig

Wie een smartphone heeft weet dat het apparaat afleidt, ook als het geluid uit staat. Je wilt toch weten van wie een binnenkomend berichtje is waardoor je telefoon trilt, en als je dan toch kijkt, kun je net zo goed meteen reageren. Voor je het weet ben je al weer helemaal afgeleid van wat je aan het doen was. Je kunt natuurlijk je telefoon helemaal afsluiten, maar de kans dat je dan belangrijke telefoontjes of berichtjes mist is groot.

LEDmeKnow

Met LEDmeKnow blijf je op de hoogte van notificaties op je telefoon, zonder dat je je telefoon hoeft te pakken. Zo weet je meteen of het belangrijk is of niet en kun je lekker blijven lezen, kijken of sporten zonder je zorgen te maken over belangrijke gemiste notificaties.

Lichten

De LEDmeKnow werkt met verschillende berichten. In totaal zijn er negen lichten met een aparte kleur. Elk licht kun je programmeren om een app, persoon of groep te vertegenwoordigen. Zo kun je je ouders als een kleur instellen, en werk een andere kleur. Wanneer je ouders bellen zie je dat aan de kleur en kun je opnemen, als je werk belt zie je dat ook maar kun je hem overlaten gaan.

App

Via de iPhone app (de Android en Windows Phone app komen later) kun je alle kleuren en bijbehorende apps, groepen of personen instellen. Ook kun je de stand van de batterij in de LEDmeKnow zien. Na ongeveer een maand moet je het apparaat een keer opladen.

De LEDmeKnow is verkrijgbaar via Kickstarter vanaf $55. Als je het project nu steunt ontvang je de LEDmeKnow in november dit jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.