Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met CreoPop kan je overal in 3D tekenen

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2014, 22:11 CategorieOpvallend

3D-printen is duidelijk de toekomst maar het is nog steeds niet zo toegankelijk. De CreoPop stelt iedereen in staat om 3D-objecten te tekenen.

Teken alles wat je wil met CreoPop

Deze unieke pen maakt gebruik van een speciaal soort materiaal als filament om real-time in 3D te printen. Dat wil zeggen dat je als het ware “in de lucht” kan tekenen en je tekeningen onmiddellijk een realiteit worden. Er komt geen computer of andere 3D-printer meer aan de pas.

Je kan verschillende soorten inkt gebruiken om te tekenen met de CreoPop. Zo kan je bijvoorbeeld magnetische inkt gebruiken om magneten te maken, kan je op je huid tekenen met de speciale body-paint inkt en kan je een geurverspreider ontwerpen met de speciale geurverfrissende inkt. Het is zelfs mogelijk om tekeningen te maken die van kleur veranderen wanneer ze warm worden.

Beschikbaarheid

Als je deze spectaculaire pen in huis wil halen kan je een kijkje nemen op de pagina van het project op IndieGoGo. Een starterskit, een pen met 3 inktpatronen, kost je zo’n $99.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.