Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Koken op zonne-energie met GoSun

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 23:21 CategorieHuis en inrichting

Als je veel tijd spendeert op campings, picknickweides of gewoon wat wil besparen op je energiefactuur is GoSun misschien wel het ideale toestel voor jou. Deze mobiele zonne-oven laat je toe om overal eten te bereiden op korte tijd, en dat zonder gebruik te maken van brandstoffen.

GoSun gebruikt de kracht van de zon

GoSun maakt op een intelligente manier gebruik van zonne-energie. De energie wordt niet opgevangen door zonnepanelen maar wordt aan de hand van verschillende spiegels geconcentreerd op één plaats en vervolgens gebruikt als warmtebron. Alle warmte concentreert zich op de buis binnenin de zonne-oven zodat je makkelijk gerechten of drankjes, zoals koffie, kan klaarmaken.

Je kan de GoSun gebruiken om te bakken, te braden of te koken. Wanneer je olie toevoegt aan je gerechten kan je zelfs frituren met de warmte van de zon.

Investering

Voor dit ingenieus stukje kookapparatuur moet wel een aardige prijs betaald worden. Het toestel kost zo’n $299 op de website van het product. Er is ook een goedkopere mini-versie van het toestel beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.