Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Hou elkaars handen vast op lange afstand met Frebble

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 23:20 CategorieOpvallend

Onze wereldbol word steeds kleiner en kleiner door allerlei soorten technologie, en dat komt soms met wat problemen kijken. Lang op reis zijn of ver weg buiten het bereik zijn van de personen die je lief hebt kan zwaar zijn. Er zijn al heel wat mogelijkheden om die pijn te verzachten, denk aan de bekende manieren om contact te houden via Skype of e-mail.

Het intieme aspect werd eerder al eens benadrukt met het inmiddels bekende Durex Fundawear, maar nu heeft een Nederlandse ondernemer een unieke oplossing voor het intimiteitsprobleem wat zich voordoet op lange afstanden.

Intimiteit krijgt een nieuwe dimensie met Frebble

Frebble is een uniek toestel wat je instaat stelt om de handen van een andere persoon vast te houden over een hele grote afstand. Het toestel, wat op een soort kneedbaar handvat lijkt, meet exact alle bewegingen van je handen. Deze worden vervolgens via het internet doorgestuurd naar de persoon aan de andere kant, waar die bewegingen dan weer worden nagebootst. Hetzelfde proces gebeurt ook bij de andere persoon. Zo voelt het aan alsof je effectief de handen van je geliefde vasthebt.

Kickstarter

De man achter het project, momenteel woonachtig in Nederland, is opzoek naar startkapitaal. Daarvoor wordt een project op Kickstarter gebruikt. Wie meer dan $89 investeert heeft al recht op twee Frebbles.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.