Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

COOLEST is een koelbox vol moderne snufjes

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2014, 15:56 CategorieVideos

Koelboxen zijn nou niet echt de meest sexy apparaten. Ze zijn vrijwel allemaal blauw met wit en gemaakt van lelijk plastic. Ze kunnen eigenlijk allemaal maar een ding: dingen koelen. Maar daar houdt het dan ook echt mee op. De wieltjes die eronder zitten blokkeren vaak en de hendel bovenop breekt snel af.

COOLEST

Je kunt natuurlijk aanvoelen dat dit artikel gaat over een nieuwe koelbox, die wél cool is. En dat klopt. De COOLEST koelbox is een verbeterde en moderne koelbox van een apparaat dat er al bijna 50 jaar hetzelfde uitziet. De COOLEST ziet er niet alleen cool uit, maar de features die hij heeft zijn dat ook.

Koeling

Natuurlijk kan de COOLEST heel goed koelen om je drankjes op temperatuur te houden. Je kunt echter meer meenemen omdat er een scheidingswand inzit. Zo kun je ijsklontjes meenemen, maar ook vlees dat droog blijft dankzij het wandje. Is het donker? In de koelbox zitten meerdere lampjes waardoor je goed kan zien welke drankjes je pakt.

Modernere snufjes

Maar de COOLEST heeft nog modernere snufjes. Zo zit er een draadloze speaker in die je aan kunt sluiten op je telefoon, een blender maar ook een USB-poort zodat je je camera of smartphone op kunt laden.

En als laatste zit er nog een binder op zodat je nog meer spullen mee kunt nemen, en zijn de wieltjes breder en sterker gemaakt dan normale koelboxen.

De COOLEST is verkrijgbaar op Kickstarter vanaf $165.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.