Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Boogio vertelt je alles over je voeten

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2014, 20:49 CategorieGezondheid

Intelligente gezondheidsapparaten zijn volledig “in” en onze voeten kunnen dan ook niet buiten spel blijven. Boogio is een intelligente sensor voor je voeten die er alle mogelijke informatie over verzamelt.

Met Boogio loop je op wolken

Boogio bestaat uit twee intelligente sensoren, één voor in elke schoen, die vervolgens constant alle mogelijke variabelen van je voeten meet. De belangrijkste gegevens zijn de exacte bewegingen van de voeten, die gebruikt kunnen worden voor onder andere rehabilitatie. Ook in andere medische sectoren kunnen de sensoren van pas komen.

Een ander mogelijke functie voor deze sensoren is gaming. Door de bewegingen van je voeten exact te meten kan de informatie gebruikt worden om te navigeren in virtuele werelden, eventueel in combinatie met virtual reality. De mogelijkheden van de sensoren zijn groot.

Beschikbaarheid

De sensoren kan je nu al bestellen bij de ontwikkelaar, al krijg je dan wel een bèta-versie in de bus. De sensoren zullen je iets minder dan 200$ kosten. Je kan natuurlijk ook altijd wachten tot er echt een consument-vriendelijke versie op de markt verschijnt. Meer informatie vind je op de website van het product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.