Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Al je gereedschap bij de hand met Oe Tools

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2014, 16:34 CategorieHandig

Het lijkt wel alsof je altijd op de onjuiste momenten gereedschap nodig hebt, net als je het niet bij je hebt. Of dat je je hele gereedschapskist meegenomen hebt, maar net die ene schroevendraaier, tang, hamer of zeg vergeten bent. Balen.

Oe Tools

Er zijn genoeg zakmessen en soortgelijke artikelen waar heel veel verschillende soorten gereedschap inzitten, maar vaak werken die maar half. Met Oe Tools, een nieuw project op Kickstarter, heb je toch in een compacte vorm vrijwel alle gereedschappen bij je die je maar nodig kunt hebben.

Ontwerp

Oe Tools is ontstaan toen de ontwerper zag wat een van haar vriend allemaal aan zijn sleutel had hangen. Dat moet beter kunnen, dacht ze, en ze ontwierp Oe Tools. Wat ze bedacht lijkt eigenlijk helemaal niet op traditionele zakmessen. Dat komt vooral omdat alles gemaakt is van dik maar bovenal stevig staal.

Oe Tools

Gereedschap

Er zitten verschillende soorten gereedschappen op de Oe Tools. Natuurlijk is er een bieropener, een schroevendraaier en een apparaatje om spijkers los te maken, maar ook een apparaatje waarmee je inkepingen kunt maken in hout.

Schroeven

Ook is er aan schroeven gedacht bij het maken van Oe Tools. Er zijn speciale bits waarmee je elke schroevendraaier kunt maken, deze passen ook op het zakmes, waardoor je vrijwel elke schroef vast kunt draaien.

Oe Tools is verkrijgbaar via Kickstarter wanneer je het project met meer dan 50 Briste Ponden financiert.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.