Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Sneller af van je sigaretten met Kosmo

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2014, 21:48 CategorieGezondheid

Ik heb zelf nog nooit gerookt en ben dat niet van plan. Veel mensen roken echter wel en willen daarvan af komen, omdat het ongezond is en ook heel veel geld kost. Voor veel mensen is roken echter een verslaving waar ze moeilijk van af komen door de verslavende werking van het stofje nicotine.

Kosmo

Er zijn al vele mogelijkheden om van roken af te komen, zoals elektrische sigaretten, mondsprays en kauwgom. De Kosmo is een nieuwe manier die je helpt met het stoppen met roken. Dat doet het apparaat door gebruik te maken van een bijbehorende smartphone app die je kunt downloaden op je iPhone of Android telefoon.

Bluetooth

Kosmo is eigenlijk een elektrische sigaret, en werkt ook hetzelfde als elke andere elektronische sigaret. Maar in plaats van dat je er alleen mee kunt roken, zit er ook een Bluetooth chip in die communiceert met de bijbehorende Kosmo app op je telefoon.

App

Deze app kun je voor twee dingen gebruiken. Ten eerste kun je ermee de instellingen van je sigaret aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld elke week de sterkte van de smaak van de sigaret naar beneden aanpassen zodat je je verslaving geleidelijk aan afbouwt.

Motivatie

Ook kun je vrienden toevoegen in de Kosmo app. Zo ontstaat een ranglijst met vrienden die het meest afgekickt zijn van hun sigaret, waardoor je nog meer motivatie zult krijgen om te stoppen.

Kosmo is een project op Indiegogo. Wanneer het project €30.000 ophaalt gaat de Kosmo ook echt in productie. Wanneer je meer dan €39 doneert ontvang je al een Kosmo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.