Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Qleek maakt je media weer tastbaar

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 22:13 CategorieHome cinema

De manier waarop we al onze media, zoals foto’s en muziek, overal digitaal kunnen bereiken is heel handig. Echter is het niet zo intiem als een fysieke versie, en daar wil Qleek verandering in brengen.

Qleek brengt de charme terug naar je media

Zo’n kast vol boeken of films heeft toch iets meer charme dan een e-reader of een harde schijf. Die intimiteit wil Qleek nu terugbrengen naar de manier waarop we tegenwoordig media consumeren.

Qleek is eigenlijk een netwerkspeler die je kan aansluiten op eender welk scherm of geluidsinstallatie. Vervolgens kan je aan de hand van Tapps, houten blokjes in de vorm van een zeshoek, media afspelen. Je kan bijvoorbeeld een Tapp met een foto van Breaking Bad op de netwerkspeler leggen en vervolgens van de serie genieten. Een Tapp met de foto van een vriend of vriendin kan bijvoorbeeld de laatste foto’s op Instagram van die persoon doen verschijnen.

IndieGoGo

Momenteel werkt de Qleek al maar is het product nog niet helemaal af. Onder andere de website, waarop je je eigen Tapps kan ontwerpen, en de apps hebben nog een laagje verf nodig. De makers van Qleek zijn dan ook actief opzoek naar kapitaal via de website IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.