Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Pebblestone helpt je blijer en positiever te worden

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2014, 20:34 CategorieHandig

Er zijn van die mensen die de hele dag pech lijken te hebben, en daar dan ook flink over zeuren. Op sociale netwerken is dat helaas nog beter te zien, omdat een negatief berichtje zo geplaatst is. Al die negativiteit is eigenlijk helemaal niet leuk voor de mensen om je heen, maar het is ook zeker niet goed voor jou.

Pebblestone

Dat is de filosofie van Mojo Creations, een Amsterdamse start up die meer aandacht wil besteden aan je innerlijke zelf en hoe je je voelt. Daarom bedachten ze de Pebblestone, een gadget die je je helpt je positieve momenten bij te houden. Om de Pebblestone realiteit te maken begonnen ze een Kickstarter campagne, die aardig succesvol is. Met nog 16 dagen te gaan is al bijna 60% van het doel binnengehaald.

Pebblestone dock

Steen

De Pebblestone is een steen, en lijkt eigenlijk helemaal niet op een elektronische gadget. Zo heeft het apparaatje geen scherm, geen speaker en geen knoppen. Wel zit er een bewegingssensor in. Zodra je een leuk moment meemaakt, haal je de Pebblestone uit je zak en tik je er een aantal keer op.

10 weken

Vervolgens slaat de Pebblestone dit op. Zodra je thuiskomt kun je de ‘steen’ op zijn dock plaatsen, waarna hij opgeladen wordt en het aantal gelukkige momenten wordt gesynchroniseerd. Het idee is dat na 10 weken gebruik je brein op een andere manier gaat werken en veel positiever en dankbaarder wordt.

De Pebblestone is via Kickstarter te koop. Wie snel is kan er een kopen via het platform voor €39. In de winkel gaat de Pebblestone €47 kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.